Chat with us, powered by LiveChat

Katalog produktów

VENDING

CZEKOLADA GĘSTA W PROSZKU KG

Nr SAP
2200890
Przechowywanie
<25℃
Wilgotność
75%
Gęstość nasypowa
50,0 - 70,0
Termin ważności
36 miesięcy
Składniki
cukier, kakao w proszku (30%), skrobia modyfikowana E1422, substancja zagęszczająca: E466, sól, aromat.
Dostępne opakowania
25 kg

Dane żywieniowe w 100g produktu

Wartość energetyczna (kJ/kcal) 1580/374
Tłuszcze (%) 6.2
Nasycone kwasy tłuszczowe (g) 3.7
Węglowodany (g) 69.5
Cukry (g) 54.1
Błonnik (g) 8.2
Białko (g) 6
Sól (g) 1.15
Informacja o alergenach, które zawiera produkt: brak alergenów.
Informacja o alergenach, które produkt może zawierać: gluten (<20ppm), soję, mleko i surowce pochodne (w tym laktozę) w wyniku kontaminacji krzyżowej wynikającej z obecności tego alergenu na linii produkcyjnej/magazynie/zakładzie.