Chat with us, powered by LiveChat

Katalog produktów

TOPPINGI

TOPPING BASE – FOOD IMPROVE

Nr SAP
2204587
Przechowywanie
<25℃
Wilgotność
75%
Gęstość nasypowa
30,0-50,0
Termin ważności
18 miesięcy
Składniki
syrop glukozowy z pszenicy lub kukurydzy, całkowicie utwardzony tłuszcz roślinny (z ziaren palmowych), odtłuszczone MLEKO w proszku emulgatory: E472a, E471, białka MLEKA, glukoza, stabilizator: E340, E412, E401, E407.
Dostępne opakowania
20 kg

Dane żywieniowe w 100g produktu

Wartość energetyczna (kJ/kcal) 2429/583
Tłuszcze (%) 39.9
Nasycone kwasy tłuszczowe (g) 39.1
Węglowodany (g) 43.3
Cukry (g) 16.1
Błonnik (g) 0.4
Białko (g) 12.4
Sól (g) 0.43
Informacja o alergenach, które zawiera produkt: Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
Informacja o alergenach, które produkt może zawierać: Soję i gluten.